Mitä ovat liikelahjat, mainoslahjat ja mainostekstiilit?

Liikelahjat ovat lahjoja joita voidaan antaa yrityksen yhteistyökumppaneille tai asiakkaille esimerkiksi hyvästä yhteistyöstä tai ostoksen yhteydessä. Liikelahjan vastaanottajalle tulee lahjan saamisesti hyvä mieli ja positiiviinen mielikuva yrityksestä. Tällöin jatkossakin lahjan vastaanottaja haluaa ostaa tai tehdä yhteistyötä yritkyksen kanssa. 

Hyvä liikelahja on sellainen jolle on paljon käyttöä. Yrityksille voidaan antaa yrityslahjoja, kuten esimerkiksi snapsilaseja tai shakkiviinisettejä tai vaikka lämpömittari yrityksen omalla logolla. Parhaiten sopiva liikelahja löytyy niin, että tiedetään etukäteen mistä lahjan saaja saattaisi pitää tai mitä mielenkiintoja hänellä on. 

Mitä on mainoslahjat?

Mainoslahjat ovat tuotteita joilla yritys voi mainostaa itseään. Tuotteisiiin on yleensä painatettu yrityksen logo tai teksti, joka on slogan tai muu vastaava josta yritys tunnistetaan. Mainoslahjat voivat olla edullisia jaettavia tuotteita. Tällöin tuotteita kutsutaan jakotuotteiksi. Jakotuotteiden nimi tulee siitäm että niitä jaetaan messuilla ja muissa tilanteissa, joissa yrityksen asiakkaat tavoitetaan helposti. Jakotuotteet ovat tyypillisesti edullisia. 

Suosittuja mainoslahjoja ovat myös mm. kynät, heijastimet, avaimenperät ja kangaskassit. Nämä tuotteet ovat helposti jaettavia, käytännöllisiä ja mahtuvat pieneen tilaan. Esimerkiki kynän voi antaa lahjaksi asiakkaalle samalla kun hän on käymässä messupisteellä tai toimistolla kirjoittamassa asiakirjoja. Heijastimet viestivät turvallisuutta ja niitä voidaan jakaa esimerkiksi postipakettien yhteydessä tai kivijalkamyymälässä. Tyylikkäitä ja käytännöllisiö avaimenperiä tarvitaan aina ja ne ovat varma mainoslahja kun haluat pelata varman päälle. Kangaskassit ovat käytännöllisiä ja niille on käyttöä esimerkiksi kauppareissulla tai rantareissulla. 

mainostekstiilit

Mitä ovat mainostekstiilit?

Mainostekstiilit  ovat vaatteita joihin on painatettu yrityksen oma logo tai teksti. Mainostekstiilejä käytetään esimerkiksi yrityksen työntekijöiden vaatteina. Tällöin yrityksen työtentekijät tunnistetaan ja tämä herättää luottamusta asiakkaiden silmissäm kun töitä tehdään vaatteissa joissa on firman logo eikä missään tavallisessa t-paidassa. Mainostekstiilien avulla yritys myös kasvattaa tunnettavuuttaan, sillä yrityksen painatus esim logo tai teksti saa näkyvyttää. Silloin kun mainostekstiilejä käytetään esimerkiksi kaupassa tai lounastauolla niin myös kymmenet ellei jopa sadat näkevät yritksene painatuksen.

Tyypillisiä mainostekstiilejä yrityksille ovat mm. t-paidat, takit, housut, hupparit ja lippalakit. Nämä ovat yritysten vakiotyövaatteita ja sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Huomioliivejä voidaan myös painattaa omalla logolla, jolloin työmaalla tunnistetaan kenen firman työntekijöitä ollaan. 

Belentia.fi tarjoaa kaikkia näitä tuotteita edulliseen hintaan. Heiltä saat hyvää asiakaspalvelua ja tukea painatuksen suunnitteluun. Tutustu sivuilla heidän valikoimaan!

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *