Teräksinen juomapullo

Suomen suosituimman teräksisen juomapullon historia.

Termospullot tulivat markkinoille vasta 60-luvulla. Sitä ennen pulloina käytettiin lasisia ja muita metallisia pulloja. Termospulloja käytettiin alun alkujaan sängyn lämmittiminä kylminä öinä, mutta 60-luvulla ymmärrettiin, että termospulloja voi myös käyttää kuuman juoman lämpimänä pitämiseen. Vasta myöhemmin on myös ymmärretty, että kylmiäkin juomia kuten vettä, olutta ja muita virvokkeita voi pitää pidemmän ajan kylmänä termospullojen avulla.

Termospullot ovat vuosien mittaan kehittyneet paljon ja nykyään termospullovalmistajia on maailma täynnä. Pulloissa on kuitenkin suuria laatueroja ja jotkut teräksiset juomapullot ovat laadukkaampia kuin toiset. Laatu onkin yksi päätekijöistä miksi kotimaisesta Meribottles juomapullosta on tullut yksi Suomen suosituimpia metallisia juomapulloja.

Meribottles-brändi on perustettu vuonna 2017 ja vuosien mittaan alkuperäisen 500 ml juomapullo mallin lisäksi Meribottles on tuonut markkinoille myös pienempiä 260 ml juomapulloja, sekä myös isompia 1000 ml pulloja. Meribottles juomapullot ovat ulkonäöltään kauniita ja yksinkertaisia, mutta laatu on alusta lähtien ollut huipputasolla.  

Käytit sitten teräksistä juomapulloa töissä, kotona, treeneissä tai matkalla, on jääkylmä juomavesi aina tervetullutta. Kylminä talviaamuina tai vaellusreissuilla lämmin termosjuoma tekee terää. 

Teräksisen juomapullon edut

Meribottles, teräksinen juomapullo on siitä syystä erinomainen verrattuna muihin juomapulloihin, että pullon sisällä oleva neste pysyy kuumana tai viileänä paljon kauemmin kuin monessa muussa vaihtoehdossa. Pullossa on kierrekorkki, joka on helposti avattavissa ja pullo ei vuoda silikonirenkaalla varustetun tiiviin korkin ansiosta. Kannessa oleva ripustuslenkki mahdollistaa pullon roikkottamisen esimerkiksi pyörässä tai repun ulkopuolella. 500 ml pullot mahtuvat myös erinomaisesti normaalikokoisiin pyörien juomapullotelineisiin. Pullon suuaukko on riittävän leveä, jotta pulloon voi lämpimänä kesäpäivänä helposti lisätä muutaman jääpalan. 

Meribottles soveltuu myös hiilihapotetuille juomille, kahville, teelle, lämpimälle maidolle. Pitkälti mikä vain juoma käy! Mutta pullo kannattaa aina pestä käytön jälkeen, jotta ikävät hajut ja maut eivät pääse pilaamaan juomiskokemusta. 

Korvaamalla muoviset kertakäyttöiset juomapullot  uudelleenkäytettävillä teräksisillä Meribottles-juomapulloilla voit auttaa vähentämään luontoon päätyvän muovijätteen määrää.

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *